Kolač koji se ne peče – oblanda sa keksom

Sastojci:
1 pakovanje velikih oblandi
2 kisele pavlake
2,5 čaše* šećera
250 g margarin
300 g mlevenog keksa
*čaša=180 g (od pavlake)
Priprema:
1. Umutiti pavlaku sa šećerom.
2. U šerpicu staviti margarin te ga otopiti na tihoj vatri.
3. Zatim dodati mleveni (Plazma) keks i sve dobro promešati.
4. Keks dodati u umućenu pavlaku sa šećerom i dobro sjediniti.
5. Oblande premazati pripremljenom smesom, uviti u papir za pečenje i pritisnuti težim predmetom.
6. Sutradan iseći na kockice ili štanglice, pa poslužiti.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ISPOVEST: Sestra po ujaku mi je uzela nevinost…

EROTSKA ISPOVEST – Tetka i njena ćerka

Ovaj dječak ima rep na leđima: Ljudi iz sela vjeruju da je božanstvo (VIDEO)