Pogledajte šta se desi kada spojite dve namirnice za koje nikada ne biste rekli da se slažu. Džoš Buš je spojio nespojivo i pokazao kakav je majstor u kuhinji.
Mnoga najukusnija jela u našim životima su u stvari kombinajcije najčudnijih sastojaka
Ovo što ćemo vam predstaviti je možda najčudnija kombinacija koju ste ikada videli!
Kreator ovog recepta je Džoš Buš, a njegovo remek delo zove se Svajnepl
On je spojio nespojivo. Ananasom je umotao slaninu i svinjetinu. Ovo stvarno izgleda nezamislivo dobro!
A ovo je samo jedno od njegovih ludih izuma!
Ananas je oljuštio, ali je ostavio listove, i ostavio je donji kraj za kasnije. Onda je nožem izvadio sredinu ananasa. Kolika če rupa u ananasu biti, zavisi isključivo od vas
Začinite meso začinima koje volite, ako je verovati Džošu, što više, to bolje. Meso ubacite u sredinu ananasa
Prilepite donji deo koji ste ostavili, tako da ponovo izgleda kao ceo ananas. Začinite i ananas i umotajte ga u slaninu
Rernu postavite na 240°. Dok se peče, ananas s vremena na vreme polivajte sokom od jabuke kako bi slanina bila mekana
Mnogi koji su probali ovaj specijalitet rekli su da je ananas omekšao meso i da je preukusno, ali da je ovo ipak najčudnija kombinacija koju su probali
Primjedbe
Objavi komentar