Oblatne sa keksom i čokoladom

Sastojci

5 listova oblatni srednje veličine

3 dcl. mleka
250 g. šećera
250 g. maslaca ili margarina
100 g. čokolade za kuvanje
300 g. plazma keksa
2 kom. jaja


Priprema

Mleko, šećer, margarin i čokoladu zagrevati da se sve istopi i čim prokuva dodati mleveni keks. Skloniti sa vatre i umešati jedno po jedno jaje. 
Fil ostaviti da se ohladi i postane mlak i gušći. 
Nafilovati oblatne, blago ih opteretiti i ostaviti na hladnom da se fil stegne, listovi malo omekšaju i da se sjedine ukusi. 

NAPOMENA

Oblatne nemojte filovati vrelim filovima jer će se potpuno izgubiti njihova hrskavot i svežina, postaće listovi tanki i žilavi koji niti se lepo seku niti je lep osećaj kada se jedu, a to ne želimo nikako u ovom kolaču.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ISPOVEST: Sestra po ujaku mi je uzela nevinost…

EROTSKA ISPOVEST – Tetka i njena ćerka

Ovaj dječak ima rep na leđima: Ljudi iz sela vjeruju da je božanstvo (VIDEO)